Despre Autor

În propria persoană

Sunt Dumitru Slonovschi. M-am născut în 1979 în orașul Chișinău, într-o familie de geolog și profesor universitar care s-au mutat în oraș deja la maturitate. Astfel, sunt orășean în prima generație și respectiv, încă nu aparțin clasei de inteligenți.. Îmi place să călătoresc, să fac cunoștință cu persoane noi și precum consideră unii anume această capacitate m-a ajutat să-mi creez afacerea. Îmi plac călătoriile cu cortul. Ador să fotografiez.  Îmi place sportul, am început să frecventez sala de sport, mi-am luat bicicletă și aștept cu nerăbdare fiecare escapadă. Duminica ziua îmi prefer să fac plimbări la aer liber cu prietenii, iar duminica seara e timpul perfect pentru discuții despre viață la un pahar de vin.

Sunt în particular recunoscător în viața mea pentru câteva lucruri – părinții mei, prietenii mei și afacerea pe care am creat-o.

La costum

Sunt fondator și director al companiei Magenta Consulting. E o companie specializată în consultanță de afaceri și cercetări ale opiniei publice. Sunt director al acestei companii și consultant senior. Profilul meu este comunicarea cu clienții şi atragerea clienților noi. Totodată, sunt lider de echipă și monitorizez implementarea proiectelor și livrarea rezultatelor.

Mai nou, sunt si profesor pentru masteranziide la ASEM cărora le predau “disciplina Audit de Marketing și Cercetări”.

La tablă

2012: Am obținut titlu de doctor în științe. Am susținut teza pe o temă nouă pentru lumea academică locală – Noi aspecte ale investițiilor – internaționalizarea directă și indirectă. Am început să lucrez la această temă încă 10 ani în urmă, în Suedia, unde am făcut cunoștință cu viziunea lui Jan-Erik Vahlne (fondatorul teoriei de Internaționalizare de la Uppsala). Această temă mi s-a părut interesantă întrucât am studiat mai devreme relațiile economice internaționale, iar procesele de internaționalizare și globalizare mi-au atras atenția în particular. Acest interes s-a reflectat și în curiozitatea pe care mi-a trezit-o curentul postmodern în marketing.

2011: Am absolvit facultatea de Științe Politice pe lângă Academia de Științe.

2004: Am finalizat masteratul în domeniul Businessului Internațional la Universitatea din Goteborg, Suedia.

2002: Am dus la capăt programul de MBA la Universitatea din Lund, Suedia.

2001: Am absolvit faculățile de Finanțe și Drept Economic la ASEM, Moldova.

1996: Am făcut liceul Ion Creangă din Chișinău, Moldova.

2666 Total Views 6 Views Today

Leave a Reply

Your email address will not be published.