Instruire – Marketing Aplicat

Evenimentul a trecut cu succes. Acum analizăm, dacă mai repetăm!

Intro – nimic important aici

Directorul de marketing sau directorul de companie nu trebuie să facă multi-tasking! Cum se vor amplasa produsele pe raft? – Directorul decide. Cât de luminat este logo-ul de pe clădirea oficiului? – Directorul decide. Cum va arăta promovarea pe Facebook? – Directorul decide. Directorul știe ce vinde, cum trebuie să arate vitrinele, dar se lasă atât de prins în rutină și multi-tasking, încăt nu-i mai rămâne timp pentru o viziune strategică asupra companiei.

Ce este instruirea MARKETING APLICAT?

Eu o să vă învăț cum să analizați starea și strategia de marketing a companiei și, totodată, să vedeți produsul dvs. cu ochii consumatorului de la „înălțimea unui zbor de pasăre”. După instruire veți ști dacă activitățile de marketing sunt suficiente și ce trebuie să faceți ca afacerea să vă crească. Și cel mai important, o să vă explic cum să realizați o cercetare de marketing cu forțele proprii. De la zero. De aici și vine denumirea evenimentului.

Am planificat instruirea în 2 părți și ambele sunt bazate pe un model (framework) care dezvăluie parcursul consumatorului și procesul decizional care se finalizează cu o cumpărătură – buyers journey. Astfel, o să vă explic modelul de gândire a consumatorului (de la cunoașterea brandului până la recomandarea acestuia) și cum să cercetați comportamentul acestuia.

Conținut:

Etapa 1: Costumer Journey – „La ce se gândește clientul?”

Pe parcursul anilor de consultanță în marketing am realizat că cea mai bună metodă (pentru mine, desigur) este să discutăm prin prisma la customer journey. Astfel, analizăm atât toate elementele de marketing, cât și etapele prin care trece consumatorul. Iată ce voi povesti la instruire:

 • Ce este customer journey?
 • Care sunt etapele pe care le parcurge consumatorul: începând de la cunoașterea mărcii până la cumpărarea și recomandarea brandului?
 • Cum determinăm etapa din Customer Journey la care se pierd clienții Dvs.?
 • La care etape din Customer Journey clienții dvs. iau decizii raționale și la care – decizii emoționale (și ce influențează aceste decizii)?
 • Ce trebuie să faceți la fiecare etapă pentru a atrage clienți și cum să-i loializați?

Mai jos am pregătit un infografic care exprimă teoriile din mai multe surse. La fiecare etapă din parcursul consumatorului, studiem mai multe aspecte:

 

Etapa 2: Metode oportune de cercetare – instrumente concrete

Cercetările de marketing sunt scumpe. Și da, adesea auzim că mai bine acești bani îi investim în promo. Vreau să vă ofer metodologii exacte, care pot fi aplicate chiar de mâine – cu forțe proprii. Iată cum văd structura la al doilea modul:

 • Care metode de cercetare sunt oportune pentru fiecare etapă din Customer Journey?
 • Cum să faci o cercetare de marketing de sine stătător?
 • Eșantionarea respondenților.
 • Cum se formulează corect întrebările pentru un sondaj cu consumatorii?
 • Cum se analizează răspunsurile din sondaj?

BONUS: cum se creează un marketing dashboard (platformă online de monitorizare și raportare a rezultatelor din activitatea de marketing) cu indicatori și cum se citesc aceștia?

Cine are nevoie?

 • Directori de companie, care se implică în activitatea de marketing
 • Directori de marketing
 • Orice angajat din departamentul de marketing care vrea să-și impresioneze șeful

De fapt, oricine care este pasionat de marketing este binevenit pentru a afla cum se poate înțelege mai bine consumatorul și cât de importante sunt datele pentru strategia de marketing.

Unde și când?

Dreamups Innovation Campus, str. Uzinelor 1

21 aprilie 2018, ora 14.00-19.30

Preț:

După toate regulile de marketing am pregătit mai multe tipuri de bilete și desigur numărul este limitat. Așa că nu ezitați – cumpărați acum! E tare simplu.

[rpt name=”marketing-aplicat”]

 

Modalități de plată:

Pentru a fi în rând cu tehnologiile, am pregătit mai multe modalități de plată – inclusiv on-line. Apropo, tendințele de marketing ne arată că mai des consumatorii nu doresc să interacționeze cu vânzătorii. Așa că vă ofer plata prin PayPal și Afisha.md.

Pentru plata Paypal

Selectează biletul dorit și achită prin PayPal. Tare simplu.

[wpeevent id=”1867″]

 

Pentru plata prin Afisha.md

[maxbutton id=”1″ ]

 

Plata prin transfer, sau ai o întrebare?

Se încarcă greu forma, scuzați – asteptați 3 sec.