Anti training de elaborare Strategie de Marketing

Ce spui să elaborăm strategia ta de marketing, împreună?

Trebuie o strategie de marketing? Dar o cercetare? Dar teorie?

Un cerc vicios. Toți știu – o strategie de marketing ce va aduce rezultate trebuie să se bazeze pe analiza situației curente și studierea consumatorului. Cercetările de marketing se fac cu scopul de a informa procesul de elaborare a strategiei de marketing. Și în final, elaborarea strategiei necesită cunoștințe teoretice.

Eu vreau să-ți propun să le îmbinăm pe toate trei.

Strategie de marketing ca la carte!

O sa fie complicat. Nu vor fi trucuri simple care aduc rezultat – ”acum”, ”garantat” etc :). Nici 3 pași pentru… Nici 3 motive de ce…

Deși în mai multe domenii ale vieții nouă tare ne lipsesc cunoștințele teoretice, noi continuăm să căutăm scurtături. De data aceasta va fi teorie de marketing. Îți promit că o să-ți complic viața și o să-ți încurc mințile.

Dar cel mai interesant este faptul ca strategia de marketing o vei scrie chiar tu. Da, tu! Nu, eu nu v-oi sta degeaba.

[bctt tweet=”La Magenta Consulting, se organizează un anti-training pe Strategie de Marketing, bazat pe cercetarea făcută special pentru tine. Grăbește-te ” username=”dslonovschi”]

Care-i oferta și prin ce este deosebit acest anti-training?

Este un proces, pe care îl aplicăm la elaborarea tuturor strategiilor de marketing – punem cercetarea înaintea strategiei.

Odată ce aplici pentru program – noi ne facem tema pe acasă și studiem industria și poziționarea companiei tale.

Efectuăm o cercetare a consumatorului pentru afacerea ta. Iar când vii la instruire – scriem împreună strategia, împreună cu alți 10 participanți-directori. Modelul nostru de lucru, păstrează confidențialitatea în timpul lucrului.

Anti training cercetare marketing

Anti training cercetare marketing

Avantaje pentru tine

  • La început de instruire vei primi un raport și analiză elaborate special pentru compania și industria ta – care prezintă piața, consumatorul, produsul, metodele de promovare.
  • Instruirea trece în module teoretice – intro în marketing, poziționare, strategie, metode de comunicare, instrumente și canale etc.
  • Fiecare modul se finalizează cu lucru individual, unde tu – asistat de mine și colegii seniori de la Magenta, lucrezi capitol după capitol la strategia de marketing.
  • Fiecare capitol îl completezi bazat pe date și cifre reale colectate doar pentru tine, iar noi te îndrumăm și îți oferim consultanță mereu.
  • În discuții poți vedea cum teoria poate fi aplicată și în alte industrii.

La final, ne asigurăm că mergi acasă cu:

  • Strategia de marketing finalizată
  • Planul de acțiuni pentru 1 an – cu indicatori de performanță și buget
  • Raportul de cercetare
  • Telefonul mobil – pentru că în fiecare dimineață noi ți-l luăm 🙂

PS: Da, o sa fie și tot ce este pe on-line – facebook, adwords, KPI etc

Dorești o ofertă și tu?

Posted by Dumitru Slonovschi

Lasă un comentariu