Caut un om bun pentru Magenta Consulting

Jobul meu la Magenta este fascinant! Fie că se lansează un produs inovativ pe piață sau altul dispare de pe rafturile supermarketurilor,  tot timpul ne întrebăm de ce cumpărăm unele produse, iar pe altele – nu. La Magenta cercetăm aceste fenomene în fiecare zi – și anume legătura dintre psihologia consumatorului și marketing. Iar în fiecare zi înțeleg că îmi place ceea ce fac.

Cine vrea să facă cercetări de marketing?

Un job fascinant este de zece ori mai plăcut atunci când lucrezi cu cine trebuie. De aceea, căutăm un om bun pentru Magenta. Nu trebuie neapărat să aibă experiență în domeniu, suntem gata să-I învățăm, important este ca el să-și dorească acest lucru și să vrea să învețe.

Cum este la Magenta și nu e la alții 🙂

La nivel de lucru:

  • Avem proiecte de tot felul: studii comerciale prin intermediul cărora știm ce produse (și servicii) cumpără consumatorii, de unde și cum le aleg. Știm de unde se informează și în care tip psihografic al consumatorului se încadrează. O altă parte a cercetărilor sunt studiile sociale, proiecte de amploare cu organizații internaționale, ca USAID, WorldBank sau UNDP, unde cercetăm aspecte, precum sănătate, educație, agricultură etc.
  • Cercetările la care participă angajații Magenta influențează decizii majore, care se iau în cadrul organizațiilor (Se va deschide un nou magazin? Ce produs are șanse mai mari de a atrage consumatorii concurenților și, în același timp, să nu ”canibalizeze” un alt produs al clientului nostru? Se va lansa produsul pe piață? Ce prețuri vor accepta consumatorii pentru serviciul nou lansat?)
  • Nu e loc de rutină: avem ședințe cu directori de companii, focus grupuri cu consumatorii, interviuri cu experți, testări eye-tracking și sondaje în toată republica, prin intermediul cărora colectăm date care ajută clienții noștri să ia decizii corecte.

La nivel de echipă:

  • Echipa este tânără, însă în pofida vârstei, oamenii sunt buni în ceea ce fac și ai de la cine învăța.
  • Toți sunt acceptați așa cum sunt, ba mai mult – cu cât ești mai diferit/ă – cu atât e mai bine. Șeful pe research pentru care căutăm oameni buni, Andrei Ciobanu, spune că ”în Magenta se simt bine oamenii suficient de weirdo”.
  • Magenta e locul unde poți fi cât de creativ vrei – te lăsăm să vii cu idei, ai posibilitatea și să le implementezi – aici ai libertatea de a fi tu însuți/însăți.
  • Avem teambuildinguri peste hotare, plătite de companie, de două ori pe an. Vezi în ce aventuri am mai fost.

Cum trebuie să fii? Așa cum ești tu, dar să vrei să înveți și să crești – eu personal voi contribui la creșterea ta. Citește despre job aici.

Trimite-mi CV-ul direct mie pe d.slonovschi@consulting.md, iar la subiect indică Job Marketing Research.

P.S. Dacă nu ești gata să înveți tare mult și să crești, mai bine nu aplica.

Posted by Dumitru Slonovschi

Lasă un comentariu