Coaching personal în Marketing

Aveți nevoie de Coaching în marketing? Cum am scris anterior, mă simt pregătit să împărtășesc cunoștințele mele. Studiile teoretice din Suedia, îmbinate cu experiența de la Magenta și cercetările de marketing, strategii de marketing, câteva afaceri lansate – îmi permit să văd domeniul de Marketing – multilateral.

Am întâlnit mulți antreprenori și directori de companii care au încercat toate metodele ca să-și mărească vânzările – doar asta ne-o dorim cu toții, nu? Însă, la un moment dat, își dădeau seama că au epuizat toate ideile, au folosit toate cunoștințele pe care le au, s-au sfătuit cu toți prietenii. Uneori însă aceasta nu este suficient.

[bctt tweet=”Aveți nevoie de Coaching în marketing? Dumitru dorește să facă share de experiență în marketing!” username=”dslonovschi”]

Precum arată experiența, părerea noastră și părerea persoanelor cu care comunicăm frecvent sunt adesea asemănătoare din motiv că trăim într-un ”bubble”. Anume de aceea este bine să puteți auzi și opinia unui specialist care are o viziune mult mai largă asupra marketingului, datorită faptului că deja de 16 ani analizează marketingul mai multor companii și vede lucrurile altfel.

Cum am decis să ofer coaching personal?

Am decis să ofer coaching personal în marketing atunci când am înțeles că sunt foarte mulți antreprenori de la noi care au ajuns „la perete” și nu știu cum să folosească marketingul strategic, digital și customer experience pentru a-și mări vânzările.

Cine are nevoie de marketing coaching?

În primul rând – fondatorii de companii – cei care în momentul creării afacerii sunt siguri că produsul lor este necesar multor persoane, însă peste câțiva ani de rutină, parcă pierd o claritate în viziune. Încep să aibă dubii despre căile de dezvoltare a afacerii. Nu sunt siguri care este potențialul pieței.

Directorii de companii. Chiar dacă afacerea a fost fondată de o altă persoană, însă acum ea vă este sensul vieții, cred că vă pot fi util, deoarece împreună putem clarifica direcțiile de dezvoltare a companiei.

Problemele tipice cu care se adresează clienții pentru coaching de marketing

Fiecare etapă de dezvoltare a companiei are specificul său de probleme ale marketingului. La etapa inițială, îndeosebi dacă e prima afacere pentru Dvs., poate să nu fie clar în general cum trebuie  setată activitatea de marketing: cum trebuie ales auditoriu-țintă, cum trebuie poziționată oferta, cum trebuie de o promovat eficient.

Le următoarea etapă, când afacerea există deja de ceva timp, apare altă problemă – cum să o crești, oare există potențial pentru dezvoltare sau deja nu, ce alte oferte adiacente pot fi utile consumatorului? Există oare nișe neocupate, pentru care ar putea fi create produse separate?

Practic, se evidențiază câteva direcții în care, de obicei, au loc ședințele de coaching:

 • Definitivarea ofertei – ce exact propunem, la care preț, unde propunem aceasta;
 • Definitivarea audienței-țintă – de la ”low-hanging fruit” spre alte audiențe, care pot solicita anumite modificări ale ofertei de bază;
 • Stabilirea poziționării – cum ne prezentăm clienților noștri, cum ei ne vor percepe și ne vor prezenta altora;
 • Ghidare în promovare – ce scopuri ne stabilim pentru promovare, ce mesaje dorim să comunicăm audiențelor-țintă, ce canale vor ajunge la aceste audiențe și cum ne măsurăm eficiența promovării.

Cine mă cunoaște, poate să confirme că totul se întâmplă într-o manieră prietenoasă, ca și cum te-ai sfătui cu un prieten apropiat. Coaching-ul poate să dureze atâta timp, cât are nevoie clientul – poate fi o oră sau poate fi luni sau ani de zile. Desigur că se semnează și un act de confidențialitate.

De ce Dumitru Slonovschi?

 • Am acumulat numărul de ore necesare pentru a mă numi expert în marketing și a consulta cu încredere (aproximativ 16 ani);
 • Din 2017 sunt acreditat CMC (Certified Management Consultant);
 • Sunt fondator la Magenta Consulting din 2006;
 • Mă specializez în cercetări de marketing (peste 1000 de proiecte realizate), marketing strategic, project management, SEO, digital marketing, audit de marketing și customer experience;
 • Am experiență în mediul de afaceri, am lansat 5 afaceri și parteneriate.

Nu ezita, contactează-mă pentru detalii!

Dacă vă pot ajuta, scrieți-mi un mesaj la d.slonovschi@gmail.com, sau…

Mai jos este o formă, unde vă rog să lăsați datele de contact dacă vă sunt interesante aceste sesiuni de coaching, iar eu am să revin pentru a vă prezenta prețul și modalitatea de lucru.

PS: Trebuie să menționez, ca sesiunile de coaching sunt cu plată. De ce nu? Este un efort în care distribui teorie de marketing fundamentată cu experiență locală.

Posted by Dumitru Slonovschi

 1. […] multe detalii, cum va funcționa, cât costă și ce include, voi povesti în curând. Sau scrieți în […]

 2. […] PS: Puțin product placement – Coaching personal în Marketing […]

Lasă un comentariu